Print Logo
您在使用我们无法完全支持地较老的浏览器。由于我们对性能、安全和可靠的专注,您在我们网站的体验可能不能达到最优。如果浏览我们网站时遇到问题,可考虑升级浏览器。 更多了解
装项链的空珠宝盒

点击全屏显示

年份、风格和其他品质可能会不同。

装项链的空珠宝盒

点击全屏显示

年份、风格和其他品质可能会不同。

装项链的空珠宝盒装项链的空珠宝盒
  • 230可用
  • 炫酷未流通

This empty wood case is ideal for storing our bullion necklaces and diamonds. The wood is stained in black, and the top of the case is see-through to display the contents. The inside is lined with black velour to protect your investment. A decorative gold coloured clasp holds the case shut.

3580
美国
炫酷未流通

库存量单位

3580

国家

美国

状况

炫酷未流通
产品评价