Print Logo
您在使用我们无法完全支持地较老的浏览器。由于我们对性能、安全和可靠的专注,您在我们网站的体验可能不能达到最优。如果浏览我们网站时遇到问题,可考虑升级浏览器。 更多了解
1盎司银条的胶囊

点击全屏显示

年份、风格和其他品质可能会不同。

1盎司银条的胶囊

点击全屏显示

年份、风格和其他品质可能会不同。

1盎司银条的胶囊1盎司银条的胶囊
  • 炫酷未流通

Suitable for 1 oz Johnson Matthey silver bars, 1 oz Sunshine Mint silver bars as well as 1 oz Den of Thieves silver bars.

Beautiful transparent plastic cases to protect your bars from scratches and tarnish. These cases feature an air tight seal and a flat surface suitable for stacking.

2753
美国
炫酷未流通
5.1

库存量单位

2753

国家

美国

状况

炫酷未流通

平均厚度(mm)

5.1
产品评价